Články
Strana 1 2 3 |

SEZNAMTE SE..... BLACK ..... BY LOVJOI

POZNEJTE NAŠI NOVINKU SPODNÍ PRÁDLO V ELEGANTNÍ ČERNÉ BARVĚ OD ZNAČKY LOVJOI Z BIOBAVLNY A RECYKLOVANÉHO NYLONU     ELEGANTNÍ SEXY UDRŽITELNÉ .      ... PŘEKVAPIVÉ        WWW.FEROVAMODA.CZ  
0 komentářů

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zásady zpracování osobních údajů dle GDPR Společnost Jana Schwachulová (Férová móda), IČ: 75253640 se sídlem Dolní Těrlicko 161, 73542, Těrlicko (dále jako „správce“) si Vás dovoluje informovat o tom, jak a proč zpracovává Vaše osobní údaje. Tyto zásady se týkají zejména zákazníků správce, kteří se správcem uzavírají kupní smlouvu přes e-shop správce a kteří mají zájem o zasílání newsletteru. Tyto Zásady jsou účinné od 25. května 2018 a jsou vydány v souladu s nařízením (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů („nařízení“ nebo „GDPR“). Rozsah zpracování (kategorie osobních údajů) …

Ahinsa Shoes

Česká společnost Ahinsa Shoes vyrábí tzv. barefoot obuv. Ahinsa je starý védský výraz, který lze přeložit jako "nenásilí". Znamená to vznešený a zodpovědný způsob života a uvažování.  V tomto duchu jsou také vyráběny boty Ahinsa: - bez násilí na zvířatech - boty jsou 100% vegetariánské / veganské, neobsahují části ze zabitých zvířat - bez násilí na lidech - snaží se o "fair trade" etickou výrobu bez vykořisťování a zneužívání výrobních pracovníků - v neposlední řadě bez násili na Vašem zdraví - boty jsou koncipovány ve spolupráci s fyzioterapeuty tak, aby co nejméně limitovaly Váš pohyb, Vaši přirozenost - cítíte se v nich téměř jako naboso :)  Výroba…
0 komentářů

Ceny dopravy

CENY DOPRAVY   Platba dobírkou:    ...........  109 Kč ............................ 169 Kč ............................ 159 Kč .......................... 139 Kč Nad 2000 Kč ............................ZDARMA Platba převodem předem:    ...........   79 Kč ............................. 149 Kč ............................. 129 Kč .............................. 89 Kč Nad 2000 Kč...............................ZDARMA   Slovenská Republika - pouze na dobírku .......... 159 Kč ...............200 Kč Nad 3000 Kč ..............ZDARMA   Po dohodě možný i osobní odběr…

Napsali o nás

  http://mojmirlieskovsky.wordpress.com/2011/09/11/ako-sa-robi-ferovy-biznis/ 
Strana 1 2 3 |
Novinky na email

Pro držitele karet Sphere sleva 10%

 

Tato webová stránka používá cookies

Na těchto stránkách fungují cookies, které naše společnosti využívají. Jednotlivé typy cookies a jejich dobu zpracování naleznete popsané níže v tabulce. Zvolte prosím Vámi preferovanou variantu. Pokud byste nás potřebovali ohledně výkonu vašich práv v souvislosti se zpracováním cookies kontaktovat, obraťte se prosím na společnost, jejíž stránky procházíte, nebo na našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud se nejdříve obrátíte přímo na nás a budeme tak moct Váš požadavek obratem vyřešit.