Jakou barvu máte rádi?
Kolik chcete utratit?
Oblíbená značka?
Novinky nebo slevy?

Tyto certifikáty (a další) naleznete u výrobků.

                 

                 

                  

Známka Fairtrade® se vztahuje na výrobky z FT certifikovaných surovin.

Certifikáty se vztahují vždy na konkrétní výrobek.

       

 

   

 

   

   

    

 

   

 

    

    

      

 

Slovník pojmů
Slovník pojmů > L > Levandule

Levandule

 Levandule je velmi známá rostlinka, která roste zejména v jižní Francii a je známa pro své krásné barevné a voňavé květy. Esenciální olej se lisuje z listů a květů a je poté používán jako rozšířená ingredience do kosmetických výrobků pro péči o pleť, vlasy i pokožku celého těla.

Levandule má antiseptické účinky, je ideální pro péči o spálenou pokožku a výrazně pomáhá při problémech mladistvé pleti, kdy reguluje tvorbu mazu. Levandule má také harmonizující, zklidňující účinky, proto se velmi často přidává do masážních olejů pro zklidnění pokožky a a pro uklidění těla i mysli.

 Levandule je známá také tím, že podporuje růst zdravých buněk a tak pomáhá k léčbě kožních problémů.

Novinky na email

Pro držitele karet Sphere sleva 10%