Jakou barvu máte rádi?
Kolik chcete utratit?
Oblíbená značka?
Novinky nebo slevy?

Tyto certifikáty (a další) naleznete u výrobků.

                 

                 

                  

Známka Fairtrade® se vztahuje na výrobky z FT certifikovaných surovin.

Certifikáty se vztahují vždy na konkrétní výrobek.

       

 

   

 

   

    

    

      

 

Slovník pojmů
Slovník pojmů > P > Pelargonie

Pelargonie

Pelargonie, neboli Geranium má původ v Jižní Africe, ale dnes je už běžně pěstovaná v mnoha zemích. Esenciální olej z pelargonie je získáván z listů a květů a velmi dobře se dá kombinovat s dalšími vůněmi.

Geranium je uznávané pro své astringentní účinky, pro jemnou harmonizaci pleti a kontrolu tvorby kožního mazu. Proto se velmi často používá do kosmetických přípravků pro mastnou a suchou pleť. Výrobky, obsahující geranium jsou vhodné pro všechny druhy pleti, a říká se, že geranium dokáže zpomalit stárnutí pleti tím, že podporuje tvorbu nových buněk.

Jako astringent pomáhá geranium v boji proti různým kožních nemocem. Je to také mírné sedativum, které navozuje spánek.

Novinky na email

Pro držitele karet Sphere sleva 10%

 

Tato webová stránka používá cookies

Na těchto stránkách fungují cookies, které naše společnosti využívají. Jednotlivé typy cookies a jejich dobu zpracování naleznete popsané níže v tabulce. Zvolte prosím Vámi preferovanou variantu. Pokud byste nás potřebovali ohledně výkonu vašich práv v souvislosti se zpracováním cookies kontaktovat, obraťte se prosím na společnost, jejíž stránky procházíte, nebo na našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud se nejdříve obrátíte přímo na nás a budeme tak moct Váš požadavek obratem vyřešit.